Kavis Armatürler

1 739 — 9 347 ₺

Modeli seç
Satıcı kodu 0522700
0

Halka şeklinde asılı LED armatür. Geniş bir boyut yelpazesi sunar - kompakt (çapı 625 mm) olanlardan, iki metreden daha büyük çaplara kadar farklı odalara uygun çözümler sunar, yüksek tavanlı odalar dahil.

Kullanım Alanları

Duga serisi, özgün aydınlatma çözümleri yaratmanıza olanak tanır. İnce ve zarif tasarım, iç mekanlarda yüksek teknoloji ve zarif bir stil hissi yaratır. İtalyan mat diffüzör, homojen aydınlatma sağlar ve pikselasyonu önler. Ofis alanlarında kullanım için önerilir: çalışma masalarının üzerinde, toplantı odasında, görüşme odasında ve koridorlarda. Aydınlatmayı iç mekanlarda bölgesel olarak aydınlatmak ve aydınlatma kompozisyonları oluşturmak için tek başına veya grup olarak kullanılabilir.

Avantajlar

6063 uzmanları, önceki modellerin rahatsızlığını dikkate alarak yeni bir çözüm geliştirdi - güç kaynağı için ek bir bölme içeren bir profil. Güç kaynağını korpusun tabanına monte etmeye artık gerek yok: özel bölme, aydınlatma armatürünün içinde güç kaynağını gizler.
* Aydınlatma armatürünün çapı 800 mm'den küçükse, güç kaynağı harici olarak bulunur.

Kurulum

Serinin zarafeti ve tarzı, montajın pratikliğiyle birleşir. Bir delik kesmeye gerek olmadığından, profil askılar veya yüzeye montaj ile kurulur.

Askılı montaj öngörülen bir proje ise, armatürü gereken yüksekliğe monte etmenizi sağlayan ayrı olarak satın alınabilen bir cıvatalı asma sistemi ile ana tavana monte edilir. Güvenilir montaj ve kullanışlı cıvatalı asma sistemi, armatürü istenilen yükseklikte sabitlemenize olanak tanır.

Askısız montajın alternatif bir yolu, vidalarla yüzeye montaj yapmaktır. Korpus, tavan veya duvar gibi herhangi bir yüzeye zarar vermeden monte edilebilir. Bu tür bir armatür, düşük tavanlı alanlar için idealdir.

Farklı Özellikler

Lineer armatürler, içine yerleştirilmiş ışık modülleri bulunan bir profilidir. Ayrıca güç kaynağı ve 2 kapak içerir. Hazır armatür 220V ağa bağlanır. Mat difüzörlü ve 120° geniş açılı ışık açısı ile modüller, yüksek görsel konfor seviyesi sağlar ve parlama etkisini önler.

Donanım

Profil
LED modül
Profil ekranı
Kapaklar
Güç kaynağı

Parametreler

Renkler: Siyah (RAL9005), Beyaz (RAL9003)
Güç: 26 W/m'ye kadar (alternatif ekipman ile artırılabilir)
Seçilebilecek Aydınlatma Rengi: Gün ışığı beyazı (4000K), Sıcak beyaz (3000K)
5 Yıl Garanti. En az 15 yıl kullanım ömrü

Renk Sıcaklığı

Armatürlerde yüksek verimli Japon LED modülleri kullanılmaktadır ve yüksek renk indeksi (CRI>85) ve 2900-3100K, 3900-4100K aralığında hassas renk tonları garanti eder. Her modül, laboratuvar testinden ve sıkı kalite standartlarından geçirilir. Dünya genelinde aydınlatma projelerinin %80'den fazlası 4000K renk sıcaklığına sahip ışık kaynakları kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Özelleştirme

Özel bir boyutta bir armatür istiyorsanız veya birden fazla armatürü birleştirerek bir konfigürasyon oluşturmak isterseniz (kare, üçgen, duvardan tavana geçiş), bu, lineer armatürün temeli olacaktır. Temel set: armatür gövdesi, LED modülleri. Bir temel ile farklı boyutlarda birden fazla küçük armatür yapabilirsiniz. Bunun için güç kaynakları, kapaklar ve montaj sistemi satın almanız gerekecektir. Ayrıca, yüksek nemli alanlar için modifikasyon siparişi verebilirsiniz.
Ekipman seçiminde zorluk yaşarsanız, size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Bize 8 (499) 322-20-84 numaralı telefonu arayın veya sale@ulight.ru e-posta adresine projenizi gönderin - aydınlatma hesabı yapacak, ekipmanı seçecek ve sizi ilgilendiren bir armatürün hesaplamasını yapacağız.

Modeller

İlgili ürünler

Dosyalar

Yorumlar

Talep Formu bırakın ve biz size aynı gün içinde dönelim,

sizin sorununuzu kendi çözümümüzle birleştirelim!

Aydınlatma Sistemi Seçmek Kolay Bir İş Değildir..

  • Aileniz için güvenli ve sağlıklı bir aydınlatma ister misiniz?
  • Modern Bir Aydınlatma İster Misiniz?
  • Elektrik Giderlerinizi Azaltmak İster Misiniz?

Projenizi sale@ulight.com.tr adresine gönderin ya da Sadece istek talep formu oluşturun biz size ulaşalım.
Sizin için herşeyi hesaplayayıp en doğru seçeneği size sunalım.

Led Aydınlatmalar - güvenli, ekolojik ve modern dizaynıyla size şık tasarımlar sunar ve bütçenizi korur.