Gömme armatürler HOKASU DOTs-S Spin Edgeless

2 174 — 3 428 ₺

Modeli seç
Satıcı kodu 08353/08354/08349/08350
0

Görünür bir çerçevesi olmayan gömme armatür, tavanla kusursuz bir şekilde birleşir ve döner yapısı ışığın yönünü kontrol etmenizi sağlar. Minimalizm ve modern tasarım, armatürü tavanda neredeyse görünmez kılar ve ışık kaynağının gömülü yerleşimi her türlü göz kamaşmasını tamamen ortadan kaldırır. Bu armatür sadece bir aydınlatma değil, mekânınızla uyum içinde görünmez bir sanat eseridir.

Öne Çıkan Özellikler

  • Gövde, CNC makinelerde işlenen uçak sınıfı alüminyumdan üretilmiştir;
  • Hava akışı dolaşım sistemi, minimal tavan boşluğu olan yerlerde bile armatürün gerekli sıcaklık koşullarında çalışmasını garanti eder;
  • Özel olarak geliştirilmiş lens, ideal ışık dağılımı ve yüksek görsel konfor sağlar;
  • Özenle tasarlanmış montaj elemanı sayesinde tavanla temas eden kısım sabit kalır. Kolayca çıkarılabilen iç bileşenler, bakım için armatürün sökülmesini sağlar ve tavana zarar verilmez.
  • Armatür için 5 yıl garanti.

Kullanım Alanları

DOT serisi çok yönlüdür ve daireler, villalar, ofisler, alışveriş ve fitness merkezleri, galeriler, butik ve mağazalar, oteller, kafe ve restoranlar için önerilir.

Özelleştirme – Geniş İmkanlar

HOKASU aydınlatmalarının düşünülmüş tasarımı sayesinde size özel çözümler sunabiliriz:

  • Gövdenin RAL renk tablosundaki herhangi bir renge boyanması;
  • Dijital/analog/DALI/DMX/1-10V kontrol sistemleri ile donatılması;
  • 1 ve 3 saat çalışma kapasiteli acil aydınlatma ünitesi ile donatılma.

Işık Açısı

Üç farklı ışık açısı mevcuttur: 15°, 24°, 38°, 60°. Bu açılar, ışık akışını belirli bir alana yoğunlaştırarak mekânın aydınlatmasını optimize eder. Işık açısı, doğru aydınlatma ekipmanını seçerken dikkat edilmesi gereken önemli bir parametredir. Bu açıyla iç mekânda ışık vurgu noktalarını ayarlayabilirsiniz. Örneğin, bir dairede belirli bir ışık açısına sahip armatür ile ışığı doğrudan masanın üzerine odaklayabilirsiniz. Ya da bir mağazada, belirli bir ürün grubunu vurgulamak için ışık vurgu noktaları yaratabilirsiniz. Standart konfigürasyonda sunulan ışık renkleri: çok sıcak (2700K), gün ışığı beyazı (4000K), sıcak beyaz (3000K) ve soğuk beyaz (5000K). Set içerisinde, ışık titreşimini önleyen bir güç kaynağı yer alır.

DimToWarm Teknolojisi

Ürün yelpazemizde DimToWarm teknolojisine sahip armatürler yer almaktadır. Bu teknoloji, ışık parlaklığına bağlı olarak renk sıcaklığını değiştirir. Nasıl çalışır: Işık loşlaştıkça, renk sıcaklığı azalır ve daha sıcak tonlar oluşturur. Aksine, ışığın parlaklığı arttıkça, renk sıcaklığı gün ışığı beyazına doğru yönelir. DimToWarm teknolojisi ile renk sıcaklığını 4000K gün ışığı beyazından 1800K sıcak ışığa kadar ayarlayabilirsiniz. Bu özellik, okuma, dinlenme veya çalışma gibi farklı görevler için ideal aydınlatma sağlar. Işık parlaklığına bağlı olarak renk sıcaklığı değiştiğinde, ışık akışı gözler için daha rahat hale gelir ve mekânda sıcak bir atmosfer yaratır.

Teknik Özellikler

Gövde Rengi: siyah (RAL9005), beyaz (RAL9003)
Güç, W/m: 20, 40
Işık Rengi, K: 2200-4000, 2700, 3000, 3500, 4000, 5000
Giriş Voltajı, V: 220

Modeller

Dosyalar

Yorumlar

Talep Formu bırakın ve biz size aynı gün içinde dönelim,

sizin sorununuzu kendi çözümümüzle birleştirelim!

Aydınlatma Sistemi Seçmek Kolay Bir İş Değildir..

  • Aileniz için güvenli ve sağlıklı bir aydınlatma ister misiniz?
  • Modern Bir Aydınlatma İster Misiniz?
  • Elektrik Giderlerinizi Azaltmak İster Misiniz?

Projenizi sale@ulight.com.tr adresine gönderin ya da Sadece istek talep formu oluşturun biz size ulaşalım.
Sizin için herşeyi hesaplayayıp en doğru seçeneği size sunalım.

Led Aydınlatmalar - güvenli, ekolojik ve modern dizaynıyla size şık tasarımlar sunar ve bütçenizi korur.