Frame Armatürler

7 545 — 25 288 ₺

Modeli seç
Satıcı kodu 0522200
0

Seride kare ve dikdörtgen şeklinde modeller bulunmaktadır. Işık kısmının genişliği 45 mm.

Kullanım Alanları

Seri Frame'i ofiste kullanmanızı öneririz: çalışma alanlarının üzerinde, konferans salonunda, toplantı odasında ve koridorlarda. Aydınlatma armatürü, iç mekanda ışık bölgesi oluşturmak ve aydınlatma kompozisyonları oluşturmak için tek başına veya grup halinde kullanılabilir.

Avantajlar

6063 uzmanları, önceki modellerin rahatsızlıklarını dikkate alarak yeni bir çözüm geliştirdi - güç kaynağı için ek bir bölme içeren profil. Güç kaynağını gövdenin tabanına takmak artık gerekli değil: özel bölme, güç kaynağını aydınlatma armatürünün içinde gizler.

Kurulum

Serinin uyumlu ve şık tasarımı, montajın pratikliğiyle kesişir. Kurulum için tavan deliği kesmeye gerek yoktur, çünkü profil askılara veya yüzeye montaj ile monte edilir.

Projede asma montaj öngörülüyorsa, aydınlatma armatürü, ayrı olarak satın alınan bir mandallı askı sistemi ile ana tavana monte edilir. Güvenilir montaj ve kullanışlı mandallı askı sistemi, aydınlatma armatürünü istenilen yükseklikte sabitlemeye olanak tanır.

Askısız montaj için alternatif bir yöntem, vidalarla yüzeye monte etmektir. Gövde, tavan / duvar gibi herhangi bir yüzeye zarar vermeden monte edilebilir. Bu tür bir aydınlatma armatürü, düşük tavana sahip mekanlar için idealdir.

Öne Çıkan Özellikler

Lineer aydınlatma armatürleri, ışık modülleri bulunan bir profilidir. Hazır armatür, 220V şebekeye bağlanır. Mat difüzörler ve geniş ışıma açısı (120°) ile modüller, yüksek bir görsel konfor seviyesi sağlar ve parlamayı önler.

Ek Seçenekler

  • Askı uzunluğunu ve bağlantı kablosunu uzatma;
  • Korpus rengini RAL renk tablosuna göre isteğe bağlı olarak değiştirme;
  • Dim özellikli armatür üretimi;
  • RGB versiyonlu armatür üretimi.

Donanım

Profil
LED modül
Profil ekranı
Tapalar
Güç kaynağı

Parametreler

Korpus Rengi: Siyah (RAL9005), Beyaz (RAL9003)
Güç: 26 W/m'e kadar (alternatif ekipmanla artırılabilir)
Işık Rengi, K: 3000, 4000
Besleme Gerilimi, V: 220
5 Yıl Garanti. Hizmet ömrü en az 15 yıl
Profil, 6063 alüminyum alaşımından (AD31) üretilir ve en dayanıklı duruma ulaşmak için pres üstünde sertleşme işlemine tabi tutulur T6. Yüzey, İtalyan «Qualanod» anotlama hattında işlenir - aydınlatma armatürü gövdesi çizilmelere ve korozyona karşı yüksek dirence sahiptir.

Işık Rengi Sıcaklığı

Aydınlatma armatürlerinde yüksek verimli Japon LED modülleri kullanılmaktadır, yüksek renk geri verim indeksini (CRI>85) ve sıkı aralıklarda 2900-3100K, 3900-4100K renk tonunu garanti eder. Her modül, laboratuvar testinden ve katı kalite standardına göre kontrol edilmiştir. Dünya genelindeki aydınlatma projelerinin %80'den fazlası, 4000K renk sıcaklığındaki ışık kaynakları kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Özelleştirme

Eğer özel bir boyutta bir aydınlatma armatürü istiyorsanız veya birkaç armatürün konfigürasyonunu yapmak istiyorsanız (kare, üçgen, duvardan tavana geçiş), doğru yerdesiniz - lineer aydınlatma armatürünün temeli. Temel kit: aydınlatma armatürü gövdesi, LED modülleri. Bir temel ile birkaç küçük aydınlatma armatürü yapabilirsiniz. Bunun için güç kaynakları, uç tıpalar ve montaj sistemi satın almanız gerekir. Ayrıca, nemli alanlar için modifikasyon siparişi verebilirsiniz.
Ekipman seçiminde zorluk yaşarsanız size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Bize 8 (499) 322-20-84 numaralı telefonu arayın veya sale@ulight.ru e-posta adresine projenizi gönderin - aydınlatma hesaplaması yapacak, ekipmanı seçecek ve sizi ilgilendiren bir armatürü üreteceğiz.

Modeller

İlgili ürünler

Dosyalar

Yorumlar

Talep Formu bırakın ve biz size aynı gün içinde dönelim,

sizin sorununuzu kendi çözümümüzle birleştirelim!

Aydınlatma Sistemi Seçmek Kolay Bir İş Değildir..

  • Aileniz için güvenli ve sağlıklı bir aydınlatma ister misiniz?
  • Modern Bir Aydınlatma İster Misiniz?
  • Elektrik Giderlerinizi Azaltmak İster Misiniz?

Projenizi sale@ulight.com.tr adresine gönderin ya da Sadece istek talep formu oluşturun biz size ulaşalım.
Sizin için herşeyi hesaplayayıp en doğru seçeneği size sunalım.

Led Aydınlatmalar - güvenli, ekolojik ve modern dizaynıyla size şık tasarımlar sunar ve bütçenizi korur.